Μαθήματα Φροντιστηριου μόνο 30 ευρώ τον μήνα

totalcy

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΟΝΟ 30 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ
Το εγκεκριμένο ιδιωτικό φροντιστήριο TOTALCY EDUCATION στηρίζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τους γονείς στην κρίση. Προσφέρουμε μαθήματα Αγγλικών, Γαλλικών, Ιταλικών, Μαθηματικών και Φιλολογικών μαθημάτων για ΟΛΟΥΣ τους μαθητές για ΟΛΑ τα τμήματα και προσφερόμενα επίπεδα με ΜΟΝΟ 30 ΕΥΡΩ τον μήνα.
Τα δίδακτρα είναι 30 ευρώ τον μήνα χωρίς όμως να είναι εις βάρος της εκπαίδευσης. Θα κρατήσουμε μικρά τμήματα με μέγιστο αριθμό 7 μαθητών, 2 φορές την βδομάδα απο έμπειρους καθηγητές.

Δεν είναι διαφημιστικό κόλπο. Είναι πραγματική κοινωνική προσφορά.

Στην περίοδο κρίσης που ζούμε, δυστυχώς βλέπουμε να θυματοποιείται η εκπαίδευση, τη στιγμή που θα έπρεπε να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Η πορεία της προόδου της κοινωνίας είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την εκπαίδευση η οποία αποτελεί επένδυση για το μέλλον.
Διαφωνούμε με την στέρηση της μόρφωσης των παιδιών και βρήκαμε τον τρόπο να μην αναγκαστεί κανένας γονιός να σταματήσει τα παιδία του από οποιοδήποτε μάθημα.
Επίσης προσφέρουμε μαθήματα Υπολογιστών (ECDL), GCE, Παγκύπριες Εισαγωγικές Εξετάσεις Υπολογιστών και Φιλολογικών, AutoCAD, Photoshop, 3ds MAX, Illustrator σε πολύ χαμηλές τιμές.

TOTALCY EDUCATION
Τηλ: 25103848
Website: www.totalcyeducation.com

Tags: